Vrijdag de 13 (12-05-2017)

De liefdesbaby tussen Beck, Beastie Boys en The White Stripes is geboren. Het kind maakt een zeer energieke indruk en is klaar voor volbloed sterrenstatus! Het luistert naar de naam Left Boy met The Return Of.. Er hangt een meer dan originele video aan vast waar je lang om blijft na-glunderen.

Een paar verse in dit ego-lijstje zijn van o.a. The National. Fraai werk van de zingende bromsnor met een vlaagje Oh Well van Fleetwood Mac... Voor gezellig lawaai verwijs ik je naar het Belgische Equal Idiots en de meer gestileerde herrie van Sløtface die een Bløf-O in de naam moest zetten om kans te maken als bandje. Maar door alleen al een verwijzing naar bonusheldin Patti Smith is een plaats in de V13 gegarandeerd.

En Ajax...o Ajax. Leuk hoor, dat Europees succes maar kan het in een uitwedstrijd ajb 1 keertje minder spannend? Niet goed voor hart en bloedvaten. O'G3NE is ook door. Opvallend dat goed zingen als bijzonder gezien wordt op een Songfestival... In een wat melig filmpie worden de successen door elkaars supportersverenigingen gevierd.

01
the return of... - left boy
02
thinking of a place - the war on drugs
03
the night we met - lord huron
04
crazy madonna - di-rect
05
does it feel like home? - elementary pinguins
06
the system only dreams in total darkness - the national
07
waiting forever - monn
08
stand by your man - mattanja joy bradley
09
tears gone bad - mr. probz
10
can't say that we tried - amber arcades
11
systematic - dj shadow & nas
12
waddistjom - van echelpoel
13
dante's creek - THEY.
13
put my head in the ground - equal idiots
13
magazine - sløtface
13
go up - cassius & cat power & pharrell williams
13
discover - be charlotte
13
reacties op Ajax / Songfestival in de mix