Vrijdag de 13 (05-05-2017)

Netflix-serie Bonanza was het gisteren weer even. Dat is er zo ongemerkt een minuutje of 3 per maand. Dan wisselen de junks even tips met elkaar uit.

Zo weet ik dankzij een luisteraar nu van het bestaan van de serie Sun Records. Op CMT, dus even kijken hoe ik die weer moet binnen harken. Wellicht op dezelfde via-via wijze waardoor ik de laatste Nashvilles in handen kreeg. Als 'hoofd meisjesseries' doe ik nu een poging tot GirlBoss. Wel geinig, maar als je nog een geweldige- echt niet te missen- in de aanbieding hebt houd ik me aanbevolen.

Je ontdekt in die series ook krankzinnig veel muziek. Zo kwam uit 13 Reasons Why 'The Night We Met' van Lord Huron mijn leven binnen. Van een grote schoonheid. De zeer heftige serie gaat over meisje dat zelfmoord gepleegd heeft. Zij stuurt 13 cassettebandjes naar de mensen die haar gekwetst hebben.

Het verhaal is al aanslag genoeg op de traanbuisjes en dan krijg je Lord Huron ook nog als soundtrack. Zie het maar eens stoïcijns te beleven allemaal.

The War On Drugs blijft favoriet, bij elke draaibeurt komt ie weer meer binnen. DI-RECT's Marcel mocht bij Tan uitleggen waar Crazy Madonna over ging. Humberto vroeg om verbale klappen maar Marcel is een beschaafde jongen en plaagde 'm verder niet met vermeende buitenechtelijke experimentjes... maar zei wel onomwonden waar het nummer over ging. Het gesprek was wat ongemakkelijk maar de live uitvoering was zoals gewend weer meesterlijk.

Country grootheid Brad Paisley heeft o.a. John Fogerty van CCR en Timbaland weten te strikken voor zijn nieuwe album, maar ook Mick Jagger had zin in een duet. Veel hoorbaar speelplezier in Drive Of Shame.

01
Thinking of a place - war on drugs
02
crazy madonna - di-rect
03
the night we met - lord huron
04
does it feel like home? - elementary pinguins
05
can't say that we tried - amber arcades
06
money - riton & kah-lo, mr eazi & davido
07
stand by your man - mattanja joy bradley
08
champagne beaches - logue
09
discover - be charlotte
10
systematic - dj shadow & nas
11
tears gone bad - mr. probz
12
waddistjom - van echelpoel
13
drive of shame - brad paisley & mick jagger
13
hier - charl delemarre
13
love that i'm in - the allergies & andy cooper
13
dante's creek - THEY.
13
waiting forever - monn
13
go up - cassius & cat power & pharrell williams