Stenders Music Service App

Podcast Platenbonanza en One night stenders via gratis Stenders Music Service App. Voor android en I Phone. Je krijgt er ook een paar mooie muziekstreams bij!

Zoals KXclassics, LX classics van Lex Harding, 40 UP radio met de 'volwassen popmuziek' waar vanaf maart Mart Smeets, Leo Blokhuis, Johan Derksen, Vincent van Engelen, Leo van der Goot, Jan Donkers ook te horen zijn.

Apple App Store

Google Play Store

NPO Radio 2

 

NPO Radio 2

STENDERS PLATENBONANZA
Elke werkdag 14:00 - 16:00 uur

Ruim baan voor jouw muzieksmaak. Eigenlijk een verzoekplatenprogramma maar ja, je noemt het Platenbonzanza en dan lijkt het wel weer iets heel anders… ;)

ONE NIGHT STENDERS
Vrijdagavond 23:00 - 02:00 uur

Met de Rob 2000 en de gebruikelijke chaos met Fred Siebelink en iedereen die verder zin heeft om langs te komen. Vanuit de thuisstudio in Almere.

KX Radio

 

KX Radio, 4 the love of music logo

FREAKOLYMPICS CLASSIC EDITION
Zondag 15.00 - 16.00 uur (192 radio)
Zondag 00:00 - 01:00 uur (KX Radio)

Met de beste muziek uit de jaren 60 en 70.

Disco Bonanza

 

Disco BonanzaEen mix van de floor fillers en de meer obscure club tracks uit de 70's en 80's. Non-stop stream, dus zeer geschikt voor alle gelegenheden. Met doorlopende aanvullingen van keuringsdienst van waren Corné Klijn!

KX Classics

KX Classics Vintage - 60s 70sIk ben nogal liefhebber van de muziek van voor, tijdens en vlak na mijn geboorte dus wilde ik heel graag een stream hebben voor die behoefte. Die vond ik nergens anders, omdat ik niet wars ben van een lekker plat hitje maar ook graag op zijn tijd een lekkere moeilijke-jongensplaat van Neil Young wil horen. Ik ben inmiddels dol op deze vergaarbak geworden. De voertaal is Engels omdat ik de illusie heb hiermee de wereld te veroveren.

Oh ja nog even een fijn luistertippie:

CLASSIC AMERICAN TOP 40 / HOT 100
Zondag 12:00 - 14:00 uur / 20:00 - 00:00 uur

Non-stop een oude Amerikaanse top 40 uit de periode 1964-1989. ‘s Avonds om 20:00 uur krijg je daar zelfs de hele Top 100 van. Veel vintage, hard to find, nooit meer gehoord materiaal dus. Alles is terug te luisteren via de podcasts

KX Classics 80's en 90's

 

KX Classics The Edge - 80s 90s 00sDe greatest hits versie van 80’s en 90’s muziek is te vinden bij Radio Veronica en Radio 10. Die hoefde ik niet meer te bakken. Deze stream is voor de vroegere fans van VARA'S Verrukkelijke 15. Die liedjes kom je zo goed als allemaal tegen hier.

De namen waar je aan moet denken zijn: Nirvana, Oasis, The Cure, Beastie Boys, Beck, Prince, Black Crowes, Blondie, Radiohead, Urban Dance Squad, Prodigy, Lenny Kravitz, Jamiroquai, R.E.M., Green Day, Blur, The Clash, Daft Punk, The Smiths, Herman Brood, INXS, Fatboy Slim, Underworld, Soundgarden, Chemical Brothers, Snoop Dogg, Pearl Jam, Arrested Development, Melissa Etheridge, Stone Roses. 

Nou ja, je hebt beeld.

Freakolympics

 

Mijn volstrekt persoonlijke selectie uit de hele popgeschiedenis. Dwars door elkaar, zonder één vorm van format, behalve dan de beste muziek van de wereld. Wars van genrebeperking, nooit discriminerend op leeftijd en zonder het juk van politiek correcte imagoselectie.

Op basis van het programma zoals het door de jaren heen uitgezonden is op 3FM, KX Radio en Yorin FM. Meestal samen met Fred Siebelink. Eén keer in de week op vrijdagavond tussen 21:00-23:00 uur zenden we een oude Freakolympics radioshow uit. Daarvan op zondagmiddag tussen 14:00-16:00 uur een herhaling.